Recomand:

joi, 16 iunie 2011

112- Alo! Salvarea?

Eu zic sa nu va mai obositi.Mai ales daca sunteti din judetul Vaslui. Oricum o s-o mierliti pina ajunge ambulanta la voi. Am si probe: 2 morti deja. Si ei au asteptat salvarea si salvarea le-a venit in rai.
Eu zic asa. Decat sa va chinuiti sa sunati la salvare si sa va faceti sperante asteptandu-i, mai bine faceti ceva util! Daca tot mai aveti 2- 3 ore de trait, de ce sa nu le folositi intr-un mod mai util? Cum mai util? Simplu! Sunati la o firma de pompe funebre sa se ocupe de voi dupa ce muriti, ca si asa familia va fi foarte ocupata cu pomeni dupa aceea. Sa va aranjati toate cele trebuincioase mersului dincolo: sicriu, masina, lumanari etc. Apoi, sunati la un restaurant, platiti-le, sa se ocupe de pomana. Sunati preotul sa va faca o rezervare, ca si acolo trebuie rezervare. Anuntati-va rudele, sa nu-i luati prin surprindere! Nu de alta, dar sa nu mai moara si altcineva! Sau sa faca atac si sa sune la salvare. Aranjati-va asa cum mai puteti toate cele ce trebuie date de pomana, ca-s multe: paturi, farfurii, cani, lenjerii, haine. Apoi un dus, cel mai bun si mai frumos costum, cei mai de buni pantofi si asteptati momentul. Familia va va fi recunoscatoare pentru tot acest ajutor!
Dincolo de morbid, efectiv nu ni se da sansa sa traim. Oamenii mor cu zile pentru ca sistemul sanitar e la pamant. Vinovatii nu sunt ei, ci parintii nostri ca nu ne-au nascut intr-o alta tara!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu